Cecilia Charlotte

Min helg
Hej på er!
Mitt veckoslut har varit jätte bra. Min lördag började med en morgon tur på jobbet. Efter jobbet hade jag planer med Ninna att gå på loppis. Vi gick på två olika loppisar som ligger i Eira trakten i Helsingfors. Jag fyndade 3 saker, en slips åt pappa, en kragskjorta åt Nicke och en topp åt mig. Efter att vi varit på loppisarna bestämde vi oss för att äta på Primula, en jätte mysig resaturang som ligger vid femkanten. Vi båda åt en gätost sallad, de var så gått! På lördag kväll bakade jag inför pappas 60 års dag. Jag bakade 2 plåtar med moccarutor och en plåt med kex. 
Söndagen började med min dunder frukost, en smoothie alltså :D. På söndagen fyllde pappa 60 år. Pappa, mamma, Gabbe och Molly (pappas hund), skulle komma till oss och äta lunch. Mamma hade fixat maten och jag hade bakat. Det var jätte mysigt att ha alla här, sånt borde man göra oftare.Efter att vi ätit och fikat skulle vi fara och skrinna. Vi skirinnade och spelade lite ishockey här på Drumsö. Det var ett väldigt lyckat vekoslut! 
Här får ni se lite bilder från helgen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha det bra!
Cessi
 
 
Fredag
Hej!
Fredag igen känns det som, tiden går så snabbt ibland. Jag och Nicke har haft en mysig förmiddag med promenad och en fika stund. Jag som trodde att det skulle bli vår, men det blev det ju inte. Idag skall jag jobba kvällstur, så skall åka riktigt snart till jobbet. 
Här kommer bilder fån idag:
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
Ha en bra fredag :)
Cessi
 
 
Dagens outfit
 
Dagens outfit är mitt favorit mysset från madlady, fick myssettet i julklapp av Nicke.
 
 
Idag har jag hållit på med skoluppgifter, försökt läsa på en bok och varit till matbutiken. Snart ska jag gå på ett gympass och träna styrka. Efter gymmet skall jag fixa någon god middag, men har ingen aning om vad det blir än :D 
Skall försöka gå och lägga mig tidigt ikväll för att vi har en väldigt lång dag på kommande imorgon.
 
Ha det bra!
Cessi